Keuze stress!

                                                                                                      December 2018

Keuzes keuzes keuzes.....wat zijn er veel keuzes te maken. Stiekem hebben we er nog veel plezier in ook ;-)

 

We maken het onszelf ook niet erg makkelijk door kamers verschillende kleuren te geven en een eigen stijl, maar dat is nu net het hele idee van een boutique hotel. Er zal een mix van kleuren en stijlen te vinden zijn; Luxe suites met vrijstaande ligbaden in het midden van de kamer, bruin marmer en kleuren als koningsblauw en goud met elkaar gecombineerd. Of de roze kamers wat???!! Roze?? Ja roze J, maar dan wel in combinatie met goud en stoere zwarte meubels.

De gele kamers met prachtig fotobehang van de omgeving van Westkapelle en OSB aan de wanden (ook wel “vlokkeplaete” genoemd bij onze bouwvakkers, wat volgens hun normaal gesproken alleen  wordt gebruikt in de schapenstal).

Nee, gemakkelijk is het niet om alles in goede harmonie met elkaar te krijgen, maar het is een schitterende uitdaging voor de creatieve geest. Zelf zijn we ook erg benieuwd naar het eindresultaat en de reacties tegen die tijd.

 

Keuzes zijn er ook te maken op andere gebieden, ons logo bijvoorbeeld. Op de foto zien jullie het logo van Hotel Charley’s. Kleine uitleg; de roze kleur in het logo is de verf van een kunstschilder en het lettertype is typisch voor het begin van de jaren van de 20e eeuw; de tijd van Charley Toorop.

Ja, de meesten van jullie hebben de naam van ons hotel al kunnen koppelen aan Charley Toorop.

Zij verbleef regelmatig in Hotel De Valk en heeft hier ook een aantal kunstwerken gemaakt van ons ‘Wasschappelaers’. Een eigenzinnige kunstenares met kunst maken in het bloed. Meer informatie over Charley is te vinden op www.tooropinwestkapelle.nl

 

Dankzij een paar prachtige dagen in november is inmiddels het dak vernieuwd, is er nieuwe isolatie  gelegd en is de voorbereiding voor het plaatsen van zonnepanelen gedaan, zodat we straks zo duurzaam mogelijk kunnen gaan ondernemen.

Duurzaam de toekomst in vinden we erg belangrijk. Om dit te kunnen bereiken worden er meer maatregelen getroffen. Het plaatsen van zonneboilers, nieuwe dakramen, led verlichting door het hele pand en dubbel glas in de ramen op de begane grond zijn slechts een paar voorbeelden van ons duurzaamheidsplan. Ons hotel klaarmaken voor een groene toekomst is het idee, alhoewel dit best wel eens lastig is in een pand uit het jaar 1947.

 

En zo wordt er door iedereen hard gewerkt om er voor te zorgen dat we er in 2019 helemaal klaar voor zijn. Klaar voor een nieuwe start, een frisse wind (zeg maar gerust storm) waait er door het hotel.

Volgende haltes zijn het klaar maken van het restaurant en het terras,  ook daar zullen weer heel veel keuzes gemaakt moeten worden.... keuzes, keuzes, keuzes.....

 

We houden jullie op de hoogte!

 

Liefst Jolinda