Charley's Restaurant

Tijdens de Lockdown mag er helaas geen gebruik worden gemaakt van ons restaurant. Wij verzorgen het ontbijt in de vorm van een take away maaltijd, wij brengen het ontbijt bij uw kamer. 

's Avonds serveert Brasserie de Zeezot een 3-gangen menu, wat bij uw kamer wordt gebracht. Dit is een 3-gangen verrassingsmenu waarbij u de keuze heeft uit vis/vlees of vegetarisch. Het menu is tot 1 dag voor aankomst te reserveren op donderdag t/m zondag en kost € 27,50 p.p. Of u kunt een take away maaltijd bestellen bij één van de vele restaurants van Westkapelle en omgeving.

 

After Lockdown:

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een huiselijke setting. ’s Ochtends serveren we het ontbijt tot 11.00 uur, daarna kunt u een keuze maken van onze menukaart.

We serveren heerlijke kleine gerechtjes zoals tosti’s, vers gebakken belegd stokbrood en huisgemaakte soepen.

Of heerlijk op ons terras van de zon genieten en gezellig borrelen met bijvoorbeeld een borrelplank of een krokettenplankje met een goed glas bijpassende wijn of een mooi glas speciaal bier.

Bij Charley's staat de deur voor u open!

’s Avonds serveren we geen diner, maar in de nabije omgeving vindt u diverse restaurants met verschillende soorten menukaarten.

’s Avonds laten we ons restaurant tot 22.00 uur geopend voor u, zodat u nog gezellig kunt genieten van een drankje uit onze “honesty bar”, een spelletje spelen of een boek lezen.