Charley's Restaurant

Tijdens de lockdown mag er helaas geen gebruik worden gemaakt van ons restaurant. Wij verzorgen het ontbijt in de vorm van een take away maaltijd; wij brengen het ontbijt bij uw hotelkamer.

In samenwerking met brasserie De Zeezot is het mogelijk om 's avonds te genieten van een 3-gangen menu op uw hotelkamer. Dit is een 3-gangen verrassingsmenu waarbij u de keuze heeft uit vlees, vis of vegetarisch. Dit menu is tot één dag voor aankomst te reserveren en kost € 27,50 p.p. 

U kunt ook een take away maaltijd bestellen bij één van de vele restaurants in Westkapelle en omgeving.

Na lockdown:

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een huiselijke setting. ’s Ochtends serveren we het ontbijt tot 11.00 uur, daarna kunt u een keuze maken van onze menukaart.

We serveren heerlijke kleine gerechtjes zoals tosti’s, vers gebakken belegd stokbrood en huisgemaakte soepen.

Of heerlijk op ons terras van de zon genieten en gezellig borrelen met bijvoorbeeld een borrelplank of een krokettenplankje met een goed glas bijpassende wijn of een mooi glas speciaal bier.

Bij Charley's staat de deur voor u open!

’s Avonds serveren we geen diner, maar in de nabije omgeving vindt u diverse restaurants met verschillende soorten menukaarten.

’s Avonds laten we ons restaurant tot 22.00 uur geopend voor u, zodat u nog gezellig kunt genieten van een drankje uit onze “honesty bar”, een spelletje spelen of een boek lezen.