Meer over ons

Een nieuwe start

Twee razend enthousiaste mensen, een beetje geluk (dat er een mooi pand net op je pad komt) en  een beetje lef. Dat is wat er nodig was voor een nieuw hotel in Westkapelle. Het begin van een mooi project in het centrum. We hebben er enorm veel zin in en we zien dan ook erg uit naar de openingsdatum 1 april 2019. 

Locatie

Je vindt Hotel Charley’s in het centrum van het rustig en bourgondisch dorpje Westkapelle tussen de bekende badplaatsen Domburg en Zoutelande in, op 2 minuten lopen van het badstrand van Westkapelle.

Wine & Bite

Gezellig borrelen met een uitgebreide hapjesplank in combinatie met één van de tongstrelende wijnen, high tea, high wine of heerlijk lunchen, het kan allemaal in ons gezellig restaurant. Tijdens koude dagen gezellig zitten bij de haard en in de zomer lekker genieten van de zon op ons zonnige terras.

Reserveren

Wij streven ernaar onze vaste gasten en rechtstreekse boekers te belonen als vaste gast. Om die reden houden we nog wel eens wat kamers achter de hand. Kunt je online geen beschikbaarheid vinden? Bel ons vooral, mogelijk hebben we toch nog iets beschikbaar. 

Algemene voorwaarden en informatie

Check In

Elke dag streven onze medewerkers van de huishouding ernaar om de kamers uiterlijk om 14:00 uur klaar te hebben. U kunt vanaf voornoemd tijdstip op uw kamer terecht. Indien u eerder arriveert en uw kamer nog niet gereed is dan kunt u, indien u dit wenst, uw bagage bij de receptie in bewaring geven.

  

 Check out   

Wij verzoeken u vriendelijk uw kamer voor 11:00 uur te verlaten. Indien u langer op uw kamer wenst te blijven dan kunt u bij de medewerkers van de receptie navragen wat de mogelijkheden zijn.

 

Betaling

Wanneer u uitcheckt dient u de door u gemaakte onkosten te voldoen. Wanneer u van plan bent voor 07:30 uur uit te checken vragen wij u de rekening op de avond voor vertrek te voldoen.

  

 Parkeren

U kunt gratis parkeren in de straten rondom Hotel Charley’s. Indien gewenst hebben wij ook een privé parkeerplaats op aanvraag.

  

 Voorwaarden arrangementen

• Arrangementsprijzen zijn per persoon, op basis van 2 personen per kamer.

• Onze arrangementen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid.

• Voor onze arrangementen geldt dat er slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar is.

• Verlengingsnachten voor onze arrangementen zijn alleen telefonisch te reserveren.

  

 Babybed

Het is mogelijk een babybed op de kamer te laten plaatsen. De prijs voor een babybed bedraagt € 15,00 per nacht.

  

 Huisdieren

Huisdieren zijn alleen toegestaan op aanvraag en in een bepaald aantal Deluxe kamers.

  

 Toeristenbelasting

Volgens gemeentelijke bepalingen wordt € 1,25 per persoon per nacht aan verblijfsbelasting in rekening gebracht.

 

 Algemene annuleringsvoorwaarden individuele reserveringen

 - Bij annulering tot 7 dagen vóór de aankomstdatum worden geen kosten in rekening gebracht.

- Bij annulering tussen 7 dagen en 24 uur voor de aankomstdatum wordt 70% kosten gerekend van het totaal gereserveerde bedrag excl. Toeristenbelasting.

- Bij annulering 24 uur vóór de aankomstdatum of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt het volledige bedrag van de reservering in rekening gebracht.

 

Aanbetalingsbeleid

 Wij vragen een aanbetaling van 50% van het totaal gereserveerde bedrag, welke minimaal binnen 2 weken voor de geboekte aankomstdatum moet worden overgemaakt op ons rekeningnummer.

 

Voorwaarden Non Refundable

 Zodra u gereserveerd heeft, wordt het volledige reserveringsbedrag inclusief verblijfsbelasting van de reservering in rekening gebracht via uw creditcard. In geval van annulering, wijziging of als u niet komt opdagen (no-show), wordt het volledige bedrag van de reservering niet gerestitueerd