Omgeving

Je vindt Hotel Charley’s in het centrum van het rustige en bourgondische dorpje Westkapelle tussen de bekende badplaatsen Domburg en Zoutelande in. In maar 2 minuten lopen ben je al op het mooie strand van Westkapelle.

Zeeland staat bekend om haar mooie en schone zandstranden. Ideaal voor een middagje loungen in de zon, sportieve activiteiten of lekker uitwaaien met de najaarsstormen. Strand en zee zijn het hele jaar door goed.

Buitenom de prachtige stranden is er nog veel meer te beleven in Zeeland. Zo zijn er verschillende musea te vinden, kun je heerlijk shoppen in Middelburg, je vindt er prima onderhouden fietsroutes langs dijk en duinen of dwars door de polder, culinaire pareltjes en zo kunnen we nog even doorgaan. We adviseren je graag.

 

Ontdek de omgeving op de fiets!

Fietsen in Zeeland betekent optimaal genieten van uitgestrekte wateren, weidse poldervergezichten en het ontdekken van de mooiste plekjes in de historische stadjes en dorpen. De fietspaden zijn de afgelopen jaren veel verbeterd of zelfs opnieuw aangelegd en er zijn aantrekkelijke fietsroutes gecreëerd. 

 

 

Bekijk arrangement