Omgeving

Boutique Hotel Charley’s bevindt zich in het centrum van het rustige en bourgondische dorpje Westkapelle tussen de bekende badplaatsen Domburg en Zoutelande in.

In slechts 2 minuten lopen van ons hotel bent u al op het mooie zandstrand van Westkapelle en kijkt u uit over de Noordzee en de Westerschelde.

Zeeland staat bekend om haar mooie en schone zandstranden, ideaal voor een middagje genieten van de zon of voor sportieve activiteiten.

Buitenom de prachtige stranden is er nog veel meer te beleven in de omgeving. Lekker wandelen of fietsen via de prima onderhouden wandel- en fietspaden, uitwaaien op de dijk in najaarsstormen, verschillende musea bezoeken, vissen in de kreek of zee, shoppen in de omliggende dorpen of steden, genieten van culinaire pareltjes  en zo kunnen we nog even doorgaan.

We adviseren u graag !

Ontdek de omgeving op de fiets!

Fietsen in Zeeland betekent optimaal genieten van vergezichten over de weidse polders, over uitgestrekte wateren en het ontdekken van de mooiste plekjes in de historische stadjes en dorpen. De fietspaden zijn de afgelopen jaren veel verbeterd of zelfs opnieuw aangelegd en er zijn aantrekkelijke fietsroutes gecreëerd. 

Bekijk arrangement