Welkom bij Boutique Hotel Charley's

 

Geachte gast, 

Boutique Hotel Charley’s is een kleinschalig hotel (17 kamers) in Westkapelle, het uiterste puntje van het eiland Walcheren in Zeeland, direct aan de Noordzee en de Westerschelde.

Genieten van de stranden, lekker wandelen of fietsen, uitwaaien op de dijk, vissen in de kreek of zee, winkelen in de knusse dorpen of steden, lekker uit eten gaan, een terrasje pakken of gewoon genieten in één van onze hotelkamers zijn een aantal mogelijkheden tijdens uw verblijf in ons hotel.

Uiteraard doen wij onze uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Indien u een hotelkamer wenst te reserveren dan is dit mogelijk via onze website www.hotelcharleys.nl, via het e-mailadres info@hotelcharleys.nl  of telefonisch via nummer +31 (0) 118 571294. 

Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Wij hopen u binnenkort een keer in ons hotel te mogen begroeten.

Graag tot snel!

PS.

Wanneer u op de onderstaande button klikt leest u alles over de maatregelen die wij hebben getroffen om het voor u, onze andere gasten en onze collega's zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

 

Meer informatie 

 

 

 

Kamers

Mmmmmm!

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een huiselijke setting. ’s Ochtends serveren we het ontbijt tot 11.00 uur, daarna kunt u een keuze maken van onze menukaart.

Ook als passant kunt u komen genieten van ons uitgebreide ontbijt voor slechts € 15,00 per persoon.

We serveren heerlijke kleine gerechtjes zoals tosti’s, vers gebakken belegd stokbrood en huisgemaakte soepen.

Of heerlijk op ons terras van de zon genieten en gezellig borrelen met bijvoorbeeld een borrelplank of een krokettenplankje met een goed glas bijpassende wijn of een mooi glas speciaal bier.

Bij Charley's staat de deur voor u open!

’s Avonds serveren we geen diner, maar in de nabije omgeving vindt u diverse restaurants met verschillende soorten menukaarten.

’s Avonds laten we ons restaurant tot circa 21.30 uur geopend voor onze gasten, zodat deze nog gezellig kunt genieten van een drankje uit onze “honesty bar”, een spelletje spelen of een boek lezen.

Bekijk de menukaart

Arrangementen

Follow us on Instagram @HotelCharlys